Miért épp menedzserszűrés? várakozási idő

Miért épp menedzserszűrés?

 

Napjainkban a vezető beosztású dolgozók stressznek és terhelésnek vannak kitéve. A folyamatos stresszhelyzet sajnos rendkívül egészségtelen életvitelhez vezet, számos betegség okozója. Ilyen például a menedzserbetegség, természetesen nem csak menedzsereknél alakulhat ki, de az elnevezés innen ered.

Mennyi várakozási időbe telik mire vizsgálati időpontot kapok?

 

Általában 1-2 munkanapba telik, míg időpontot biztosítanak. Amennyiben az illető átfogóbb vizsgálatra jelentkezik a várakozási napok száma megnőhet. Természetesen ez egyénileg van megszervezve az illető kényelméhez igazítva. Éppen ezért lehet, hogy egy nap több vizsgálat zajlódhat le. Minden esetben törekszünk arra, hogy minél kevesebb fennakadás legyen és a vizsgálatok minél gyorsabban haladjanak.

Mi a teendő, ha megtaláltam a számomra megfelelő szűrőcsomagot és hányszor kell megjelennem?

A vizsgálatokat általában a lehető legkomplexebben próbáljuk rendezni, hogy egymás után, várakozási idő nélkül bonyolódjanak le. Ez általában 4-5 óránál tovább nem tart.

Arról azonban nem szabad megfeledkeznünk, hogy ha a szűrés laborvizsgálatot is tartalmaz, akkor az eredmény csak másnapra készül el. Ezen vizsgálatok eredménye pedig általában szükséges ahhoz, hogy a pontos diagnózist fel tudjuk állítani. Tehát ebben az esetben, ennek a szűrőcsomagnak a választása esetén legalább 2 alkalommal meg kell jelenni.

Milyen adatok megadása szükséges a szűrővizsgálathoz?

A könnyebb szervezés lebonyolításához javasolt előzetesen megadni a következő adatokat: név, születési név, állampolgárság, születési hely, születési idő, anyja leánykori neve, lakcím, telefonszám és e-mail elérhetőség.

menedzserszures.jpg

Ezen kívül szükség lesz számlázási adatokra is. Céges számlázás esetén pedig meg kell adni a cég nevét, székhelyét és az adószámot.

Hogyan tudok szűrésre jelentkezni?

Nos, ennek számos módja van. Megteheti ezt a honlapunkon az ajánlatkérés menüpontban ahol egyedi csomagot állíthat össze, illetve kérhet ajánlatot e-mailen keresztül. Ezen kívül pedig jelentkezhet telefonon is. Elérhetőségeinket a weboldalon találhatja.

Ki jelentkezhet szűrővizsgálatra?

A menedzserszűrés, csak az elnevezésében menedzser tehát nem csak menedzserekre vonatkozik, hanem mindenkire, akinek fontos a saját egészségének megőrzése, vagy nagyon stresszes életet él. Más megközelítésben pedig a válaszunk hogy nem csak céges megbízást teljesítünk, vannak egyéni megkereséseink is.

Ezenfelül számos külföldön élő magyar is megfordul nálunk, akik hazalátogatásuk alatt be iktatnak egy-két vizsgálatot, mivel külföldön sokkal drágábbnak bizonyulnak az ilyen jellegű vizsgálatoknak a költségei. A fentiek ismeretében, tehát a szűréseknek egy kizáró oka lehet csak, mégpedig az, hogy szükséges a 18. életév betöltése tehát a nagykorúság megléte.