Medo design stúdió bemutatkozás Budapesten és vidéken.

Milyen egyedülálló dolgot nyújt a Medo Design Stúdió a kedves érdeklődőknek, vásárlóknak?

A Medo Design Stúdió egy nagyon egyedülálló dologgal tudja hozzásegíteni az érdeklődőket ahhoz, hogy megtalálják álmaik berendezését, mégpedig tudunk készíteni 3D látványtervet , ami óriási segítséget tud nyújtani. Továbbá szakképzett szakembereink azért vannak, hogy az Ön felmerülő kérdéseire kielégítő választ adjanak, illetve segítenek Önnek a legjobb döntés meghozatalában is.

1. Miképpen zajlik egy szaktanácsadás? Mit kell róla tudni?

Egy szakszerű tanácsadás úgy zajlik, hogy miután felismerte azt a tényt, hogy lakásában változtatni szeretne, akkor felveszi kollégánkkal a kapcsolatot, vele leegyeztetni az Önnek alkalmas időpontot, amikor a szakemberünk ellátogat az Ön otthonába. Ott feltérképezi az ingatlan által nyújtott lehetőségeket,megbeszélik az Ön elképzeléseit,illetve mennyi az az összeg, amit rá szeretne fordítani a lakberendezésre. Mindezeket összevetve szakemberünk elkészíti Önnek a 3D látványtervet.

2. Ez a tanácsadás miért olyan fontos, miben tud nekem segíteni?

Ez a szolgáltatás azért is fontos, mert ha Ön egy kicsit is bizonytalan a döntéshozatalban, akkor szakemberünk szívesen áll az Ön rendelkezésére, hiszen már több éves tapasztalattal és hozzáértésével nagyban hozzá tud járulni ahhoz, hogy Önt segítse a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Jól ismeri az apró trükköket, színkompozíciókat, mi-mihez illik a legjobban. Ő mindig pontos és megbízható információkat tud Önnek nyújtani.

3. Ha még nem rendelkezek saját ingatlannak, az esetben is igénybe tudom venni a szolgáltatást?

Igen, akkor is igénybe tudja venni, ha még Ön ingatlanvásárlás előtt áll. Munkatársunk ez esetben is hozzáteszi a szakértelmét annak érdekében, hogy az Ön leendő lakásából a legjobbat tudja kihozni. Ahhoz, hogy minél zökkenő mentesebben menjen a folyamat, ahhoz kollégánk elkészíti Önnek a látványtervet, melyek lehetnek akár a kivitelezési tervek is.

4. Lehet-e a zuhanylefolyóka látványossága a fürdőszobámnak?

Nem is gondolná, hogy mennyire fel tudja dobni egy szép, igényes zuhanylefolyóka az ön fürdőszobáját. Több féléből tud választani, mely ékes dísze lehet a fürdőszobának.

5. A Medo Design Stúdió Budapesten kívül is megtalálható?

Sajnos egyelőre még csak a fővárosban létezik a stúdió.

A szaktanácsadás ettől függetlenül vidéki településeken is igénybe vehető.