Iphone tanácsok mindenkinek

Iphone tanácsok mindenkinek

 

Az iPhone jelenleg az egyik legjobb okostelefon. A telefon olyan szabványos funkciókat tud végrehajtani, amelyek közül sokan megszoktak, például telefonhívások készítése és képek készítése. A telefon sokkal többet is csinálhat, ha hagyja. Ha többet szeretne kapni az iPhone-ról, olvassa el a következő cikket.

Ha korlátozásokat szeretne beállítani a telefonra, egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" pontra. Tegyen be egy négy számjegyű jelszót, amit emlékezhet. Előfordulhat, hogy korlátozásokat szeretne, különösen, ha szülő vagy korlátozni kíván bizonyos alkalmazásokat a gyereke számára, és ha ezt a jelszót helyezi, akkor ez segít.

Teljes mértékben kihasználhatja a videó funkciót az iPhone kamera részében. Ez lehetővé teszi, hogy akár egy percig tartó, kiváló minőségű videókat vegyen a telefonba. Ha befejezte a videót, akkor a fényképekre ugorhat, és visszajátszhatja vagy elküldheti a videót egy barátjának.

Elfáradt az iPhone-ra vonatkozó összes értesítés? Megakadályozhatja őket, hogy átjussanak. Az első lépés a beállítások gomb kiválasztása, majd az értesítési sáv kiválasztása. Menj az alkalmazásokba, és megszabadulj a semmitől, amit nem akarsz ott. Az akkumulátor élettartama javul.

Bármely gyakran látogatott webhelyhez hozzon létre parancsikonot a kezdőlapján. Ezt kipróbálhatja a webhelyen. Érintse meg a "Go" lehetőséget, ha a webhelyet betölti a böngészőjébe. Ez lehetőséget ad arra, hogy ezt a webhelyet hozzáadja a kezdőképernyőhöz. A webhely hozzáadása a kezdőképernyőhöz lehetővé teszi, hogy átnevezze azt. Ez személyre szabott alkalmazást hoz létre.

Az iPhone fantasztikus jellemzője, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nemcsak iPod-ként működhet, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és rádióadó-állomások élvezetét. Ha megismerkedik ezzel a lehetőséggel, soha többé nem kell a kedvenc dallamok nélkül lennie.

Ha vissza kell térnie egy oldal tetejére, akkor nem kell a görgetősáv használatával lassan felépíteni egy hosszú weboldalt vagy e-mailt. Egyszerűen érintse meg az órát a tetején lévő sávon, és közvetlenül ott lesz, ahol elindult. Ez egy egyszerű parancsikon, amely időt takaríthat meg.

A légi közlekedés rajongói szeretik ezt az iPhone trükköt. Először is győződjön meg arról, hogy a Helyi szolgáltatások engedélyezve vannak a telefon Beállítások alkalmazásában. Ezután utasítsa Siri-t, hogy kérje Wolframtól, hogy melyik járatra van szükség. A Siri ezután a Wolfram Alpha keresőmotor adatait használja, hogy részletes információkat kapjon a közeli repülésről.

Összefoglalva, nincs túl sok okostelefon, amely megfelel az iPhone teljesítményének. Meg tudja tenni az összes szükséges alapvető dolgot, például hívásokat, és még sok más. Az iPhone teljes teljesítménye akkor érhető el, ha a cikk tippjeit bölcsen használja.

 

beltéri ajtó árak, ajtók, cpl beltéri ajtó, fürdőszoba ajtó, beltéri ajtó ár, műanyag beltéri ajtó, mdf ajtó, műanyag erkélyajtó, ajtó nyitásirány, ajtólap

beltéri ajtó árak ajtók cpl beltéri ajtó fürdőszoba ajtó beltéri ajtó ár műanyag beltéri ajtó mdf ajtó műanyag erkélyajtó ajtó nyitásirány ajtólapbeltéri ajtó árak, ajtók, cpl beltéri ajtó, fürdőszoba ajtó, beltéri ajtó ár, műanyag beltéri ajtó, mdf ajtó, műanyag erkélyajtó, ajtó nyitásirány, ajtólap