De-stressz az életed egy fiatalító masszázzsal

De-stressz az életed egy fiatalító masszázzsal

 

Elgondolkozott már azon, hogy hol lehet egy igazán jó masszázs? Érdekli-e Önnek egy másik, igazán terápiás és nyugtató masszázst? Ha igen, akkor folytassa az olvasást. Ez a cikk összegyűjtött néhány masszázsterápia leghasznosabb információját, amely segít Önnek az induláskor.

Hidratáljon a masszázs után. Az izmok sok méreganyagot szabadítanak fel, miközben masszírozzák őket, és stresszt tapasztalhat, ha nem tisztítja meg a testet a toxinoktól. Igyon egy csomó vizet a masszázs előtt és után, és ügyeljen a hidratálására, ha rendszeresen kap masszázsokat.

A masszázsterápia kiváló módszer a fájdalom és a stressz enyhítésére. A krónikus hátfájás rendszeres masszázsokat igényel, hogy segítsen kezelni a fájdalmat és meggyógyítani. Keressen egy rokonot vagy barátot, aki masszázsolhat, vagy talál egy profilt.

A masszázs terhesség alatt nagy, de várjon az első trimeszter után. Az első trimeszterben a baba a fejlődés legkorábbi szakaszában van. A masszázs során felszabaduló toxinok károsíthatják a magzatot vagy gátolhatják a növekedést ebben a kényes időszakban. Miután elérte a 16 hetet, mindenképpen tisztában kell lennie a masszázzsal.

Ha stressz vagy más negatív érzelmek tapasztalhatók, meg kell próbálnod a tested bizonyos pontjait masszírozni. Célozza el az idegvégződéseket, hogy a teste lazítson. Az érzékeny idegvégződések a gerinc, a fejed teteje és az arcod különböző részei mentén helyezkednek el. A mély lélegzetet megelőzően meg kell próbálnia finoman megérinteni a fejét, a homlokát, az arcát és az állát.

Győződjön meg róla, hogy a masszázs terapeuta tudja, hogy a masszázs megkezdése előtt minden olyan kellemetlenséget tapasztalhat. Ha van olyan terület, amely a fájdalmat adja, a terapeuta erre összpontosíthat, és megkönnyítheti neked. Ő is óvatos, hogy elkerülje a különösen érzékeny területeket.

Lehet, hogy kipróbál egy olyan terapeutát, aki utazhat az irodába vagy otthonába. Amikor a masszázs terapeuta a helyről a helyszínre megy, nem kell fizetnie egy irodának, így pénzt takarítanak meg. Ez segíthet, mert nem fizetnek annyit, és nem kell utazniuk, hogy láthassák őket.

Kérje meg, hogy az ügyfelek borotválkozzanak a masszázskezelés előtt, hogy a kezük könnyebben csúszhasson bőrére. Ez biztosítja, hogy egy sima, munkaterületet masszírozzon, és ez különösen fontos, ha masszázsolajat használnak. Ez lehetővé teszi, hogy a kezed szabadon mozogjanak, így a masszázs jobban érzi magát.

A lábak nagyon fontosak a masszázs során. A test legnagyobb izmai közül sokan a lábakban vannak, és ezek gyakran a leggyakrabban használtak. Legyen érzékeny partnereire, amikor masszírozza a lábát, és próbálja meg az egész izomcsoportot lefedni. Indítsa el magasan a seggét, és tegye le a bokait.

Nem számít, hogy mennyi tapasztalat van a masszázzsal; mindig többet tanulhat. Sok tipp segíthet a kezdetekben. Tartsa szem előtt a tippeket, hogy a legjobb élményt nyújtsa a masszázsokkal.