Hozza ki a legtöbbet az iPhone készülékéből

Hozza ki a legtöbbet az iPhone készülékéből

 

Lehet, hogy van egy új iPhone-ja, és készen áll egy rakás hűvös alkalmazás betöltésére. Honnan tudja, hol található meg? Csak olvassa el ezt a cikket, és rengeteg különféle módszert fog tanulni az iPhone használatához, és hogy milyen alkalmazásokat adhat hozzá az Ön élményének javításához.

A telefon repülőgép üzemmódra váltása utazás közben, vagy olyan helyen, ahol nem lehet hívásokat vagy szöveget fogadni, ezzel megkímélheti az akkumulátor üzemidejét. Ha a legközelebbi tornyokkal kell találkoznia és kapcsolatban kell maradni, akkor egy csomó akkumulátort igényel. Váltson a repülőgép üzemmódra a telefon beállítási részében, és tartsa meg a tésztát, amikor valóban szüksége van rá.

Próbáljon megtartani a legjobban használt alkalmazásokat az első oldalon. Ez fontos, mivel csökkenteni szeretné a kedvenc használt funkcióinak keresésére fordított időt. Ossza el a legszélesebb körben használt funkciókat annak érdekében, hogy a kényelem érdekében a legkevesebbet használja az első oldalon.

Bizonyos iPhone készülékek beállíthatók úgy, hogy csatlakozzanak a Wi-Fi-hez, bár bizonyos beállításokra szükség van. A csatlakoztathatóság előnyei nyilvánvalóak, mert iPhone-jával otthonról távol is elérhető. Ez nagy előnye az üzletemberek számára, mert ellenőrizhetik üzenetüket, amikor távol vannak az irodájuktól.

Van üzenete, amelyet ki akarsz kiabálni valakinek? Így kapcsolhatja be a Caps Lock készüléket iPhone-ján. Csak annyit kell tennie, hogy kétszer megérinti a Shift gombot. Ha készen áll a kisbetűkre való visszatérésre, koppintson ismét duplán a Shift billentyűre, és minden normalizálódik.

Ha iPhone készüléket használ, és el szeretné menteni a megtekintett oldal másolatát, könnyű elkészíteni a képernyőképet. Csak nyomja meg az alvás / ébresztés gombot egyidejűleg, amikor megnyomja a kezdő gombot. A képernyő fehéren villog, és olyan hangot fog hallani, amely hasonló a fényképezőgép redőnyéhez. Ez minden, amire szükség van!

Amikor az iPhone-mailben van, egyszerűen elmentheti egy kép másolatát, amelyet később megnézhet. Csak érintse meg a képet néhány másodpercre, és elmentésre kerül a tárolt képekhez. Ezután bármikor elérheti, ha újra meg szeretné tekinteni, felteheti az interneten, vagy továbbadja egy barátjának.

Más nyelven ír, vagy idegen szót használ? Írhat ékezetes betűket a szöveghez. Így lehet ezt megtenni. Tartsa lenyomva az ábécé karakterét, amelyet kiemelni szeretne, ahelyett, hogy megérinti. Megjelenik egy doboz, amely számos extra kulcsválasztást tartalmaz. Most már szórakozhat a betűkkel.

Az iPhone új funkciója, amelyről sokan még nem tudnak, a beépített szótár. Ez még e-mail vagy szöveges üzenet írásakor is használható. Ha van egy szó, amelyben nem biztos benne, csak érintse meg, és megjelenik a „definiálás” felbukkanó felület - érintse meg!

Ha mindig hiányzik a legjobb képek a túl sok iPhone gombnyomás miatt, hogy elérjék a kamerát, szokjon hozzá a kamerahez az iPhone zár képernyőn keresztül. Egyszerűen csúsztassa az ujját a kameraikonra, és a fotóalkalmazása azonnal megnyílik. Nincs több öt gombnyomás és másodpercek alatt pazarolható!

A cikk elolvasása után remélhetőleg tudja, hogy megtalálhatja az összes kívánt alkalmazást az alkalmazásboltban. Világosan meg kell értenie az alkalmazások letöltésének és telepítésének módját. Vegye ki azt, amit itt megtanult, és használja ki, hogy a legtöbbet hozza ki az iPhone-jából.