Szakértői tanácsok a Wordpress munkához való megszerzéséről!

Szakértői tanácsok a Wordpress munkához való megszerzéséről!

 

Kíváncsi vagy a WordPressre? Milliók használják ezt honlapjaik és blogjaik elkészítéséhez. Könnyebb megtanulni, mint gondolnád. Szakemberek és kezdők egyaránt használják. Olvasd el a következő cikket, amelyben hasznos tippeket találsz arra vonatkozóan, hogyan tanulhatod meg és fejlesztheted a WordPressben való jártasságodat.

Ha Wordpress blogot tervezel indítani, győződj meg róla, hogy nem csak tartalmat kínálsz az olvasóknak. Még ha sok hasznos dolgot is mondasz, akkor is elég nehéz lehet szöveggel lekötni az olvasókat. Nagyszerű ötlet lenne videókat és képeket implementálni, mivel ez remek figyelemfelkeltő.

Ne hagyd, hogy a témád megkopjon. Az első dolog, amit tenned kell, ha a forgalom csökkenését észleled, hogy megnézed, mikor változtattad meg utoljára a témádat. Ahogy webhelyed növekszik és változik, a témának is változnia kell. Győződj meg róla, hogy pontosan tükrözi a márkádat, és látnod kell a forgalom növekedését.

Győződj meg róla, hogy a tartalmad nem tartalmaz sallangokat. Ezáltal az oldal könnyen használható marad az őszinte nézők számára. Könnyedén tisztítsd meg a webhelyeden található spameket az Akismet bővítmény segítségével.

Ha új vagy a WordPressben, ügyelj arra, hogy az oldalsávod egyszerű legyen. Győződj meg róla, hogy csak a legszükségesebbeket tartalmazza. A látogatóidnak nem szabad, hogy rengeteg hirdetés és banner között kelljen gyomlálniuk, hogy megtalálják azokat a linkeket, amelyekre kattintani szeretnének. Próbáld meg eltávolítani a Megjelenés és Widgetek menüpontban azokat az elemeket, amelyek nem járulnak hozzá semmit az ügyedhez vagy vállalkozásodhoz.

Legyen egy könnyen megtalálható könyvtár. Az idő pénz, és nem kell rengeteg mappát átnézned, hogy megtalálj egy dolgot. Könnyebb megtalálni a dolgokat a WordPress témádban, ha minden egyetlen integrált mappában van. Ez megkönnyíti a keresést a médiatáradban, mivel csak egy kulcsszót kell beírnod ahhoz, amit keresel.

A médiát egyszerűen beillesztheted a bejegyzéseidbe, ha beilleszted az URL-t, ahol szeretnéd, hogy a média megjelenjen. Például beilleszthet egy YouTube-videót egyszerűen úgy, hogy az URL-t beilleszti a szövegbe, ahol a videót szeretné lejátszani. Ügyeljen arra, hogy az URL ne kéküljön el - ha ez történik, jelölje ki, és kattintson a link feloldása gombra.

Ha azt szeretné, hogy egy bejegyzés az oldal tetején maradjon, már nem kell messze a jövőbe helyezni a dátumát. Ehelyett menj a bejegyzésre, és kattints a Szerkesztés gombra a Láthatóság alatt. Válassza ki azt a lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy a bejegyzést ragadósnak tegye, és élvezze!

Használd megfelelően a képeket a WordPress oldaladon. A szépségtől kezdve az érdekességig mindent hozzáadhatnak az oldalaidhoz. Használd megfelelően az alternatív szövegcímkéket és a címcímkéket. Ne elégedj meg általános leírásokkal. Konkrétan kell megfogalmaznod őket, hogy látogatóid pontosan tudják, miről van szó. Ez is segít nekik kitalálni, hogy miről szól az oldalad.

WordPress webhelyed legtöbb látogatója rendelkezik valamilyen közösségi média fiókkal, legyen az a Facebook vagy a Twitter. Ha meglátnak valamit, és meg akarják osztani a fiókjukon, akkor ezt a folyamatot a lehető legkönnyebbé akarod tenni. Ezért tölts le egy olyan bővítményt, amely lehetővé teszi a közösségi megosztást.

Győződj meg róla, hogy a blogod kompatibilis a mobiltelefonokkal. Ha nem teszed kompatibilissé a blogodat a mobiltelefonokkal, akkor rengeteg forgalomról maradsz le. Győződj meg róla, hogy az oldalad elrendezése működik a mobiltelefonokkal, vagy használj egy olyan bővítményt, mint a WPtouch a feladatra.

Ha már jobban elsajátítottad a WordPress-t, csodálatos oldalakat és blogokat fogsz tudni létrehozni, amelyek professzionálisnak tűnnek. Könnyű elkezdeni. Rengeteg olyan forrás áll rendelkezésre, amely segíthet egy nyerő weboldal vagy blog létrehozásában. Ezt érdemes kihasználnod.

vákuum tasak, vákuumgép, vákuumos emelő, szuvidálás hőfok, led világítás, konyhai világítás

 

1. vákuum tasak

2. vákuumgép

3. vákuumos emelő

4. szuvidálás hőfok

5. led világítás

6. konyhai világítás

 

vákuum tasak, vákuumgép, vákuumos emelő, szuvidálás hőfok, led világítás, konyhai világítás