Cikk marketing tanácsok a hatékony weboldal promócióhoz

Cikk marketing tanácsok a hatékony weboldal promócióhoz

 

Azt gondolhatja, hogy a cikkmarketing könnyű. Elég nehéz lehet látni, hogy milyen nehéz lehet egy cikket írni a könyvtárakba való beküldéshez. Minőségi cikkeket írni nem könnyű, de az eredmény megéri. Szerencsére megtalálta ezt a cikket, és nagyszerű módszereket tanul, hogy a cikkeken keresztül fellendítse vállalkozását.

Ha növelni akarja az esélyét annak, hogy a cikkét megtalálják a keresők, ne kövesse el azt a hibát, hogy több helyen is közzéteszi azt. Sokkal jobb, ha csak egyszer, egyetlen URL-cím alatt teszi közzé, és más helyeken címkékkel hivatkozik rá. Ennek oka, hogy a Google a keresésekben az oldalak rangsorolását az egy oldalra mutató linkek száma és minősége alapján állapítja meg. Minél többször jelenik meg az oldala, annál több helyen halmozódnak fel ezek a hivatkozások, és annál gyengébbek lesznek a keresési eredmények.

Legyen rövid és tömör. Tartalma ne legyen tele zagyva mondatokkal, különben elveszítheti annak a személynek a figyelmét, akire a legnagyobb szüksége van - az olvasójának! Bár a történetek elmesélése remek módja annak, hogy az olvasót bevonja és kényelmesen érezze magát, nem szabad elidegenítenie őt azzal, hogy életrajzok elolvasására kényszeríti. Térjen a lényegre!

Küldje el cikkeit néhány népszerű online cikkkönyvtárba. Ezeknek az oldalaknak már van egy beépített közönsége, amely az önéhez hasonló cikkeket keresi. Néha egyszerűbb egy már létező megoldást használni, mint megpróbálni újra feltalálni a kereket. Egy gyors Google-keresés a "cikkkönyvtárak" kifejezésre, és máris talál néhányat a legjobb oldalak közül.

Ne írja meg a nagy amerikai regényt! Amikor az emberek információt keresnek az interneten, általában nem akarnak ezer szót elolvasni. Tanulja meg megfelelően szerkeszteni, hogy érdekesen, olvasmányosan, élénken közvetítse az üzenetét. A 300-500 szavas cikkeket, amelyek tömören adják át az üzenetüket, az online olvasók értékelik!

Mielőtt belekezdene, kutassa fel a témát, amelyről írni szeretne. Minél tájékozottabb annál jobban fog hangzani a cikke. Képes lesz megmutatni a tudását, és a cikkek megírása könnyű vállalkozás lesz. Az olvasók az intelligens és könnyen olvasható tartalmakat kedvelik.

Ha a cikkeit egy adott piaci résre vagy iparágra irányítja, győződjön meg róla, hogy elsajátította a megfelelő szlenget vagy szakzsargont. Végezze el a kutatást, és győződjön meg róla, hogy jól érti a témát. Meg akarja győzni olvasóit arról, hogy Ön a terület szaktekintélye, így továbbra is olvasni fogják, amit ír.

Használja ki a szerzői forrásdobozt, vagy használja ki a cikke végén a webhelyére visszautaló linkeket. Ezeken a területeken az önreklámozásra kell összpontosítania. Próbáljon meg legalább 1-2 linket elhelyezni ezeken a területeken. Ezek "cselekvésre való felhívást" jelentenek az olvasók számára, hogy további információkat találjanak az Ön webhelyén.

Ha azért ír, hogy cikkei szindikálásra kerüljenek, akkor nem kell olyan nagy figyelmet fordítania arra, hogy a kulcsszavakat a cikkek középpontjában tartsa. Készítse a tartalmát az olvasó számára. A szindikálásban a rangsorolása a linkekből fog származni, így többnyire figyelmen kívül hagyhatja a kulcsszavak újra és újra történő szerepeltetését.

Mindig ellenőrizze le a cikkét. Bár a helyesírás-ellenőrző hasznos eszköz, ügyeljen arra, hogy ne váljon túlságosan függővé tőle. Olvassa vissza az írását, hogy értékelje a nyelvtanát, és ellenőrizze az egyéb hibákat. Fontolja meg, hogy valaki mással is elolvastatja, mielőtt elküldi a munkát.

A cikkmarketing nagyon hatékony, és még szórakoztató is lehet. Használja ezeket a tippeket a cikkmarketinghez, és vonzani fogja a vásárlókat. A cikkmarketing egy csodálatos módja annak, hogy megerősítse az üzletet a weboldalára.

 

elektromotorok, rozsdamentes zsanér, nyomó kapcsoló, csáklya, vitorlás könyv, matróz póló, karburátor tisztító spray, 12 voltos szivattyú

 

1. elektromotorok

2. rozsdamentes zsanér

3. nyomó kapcsoló

4. csáklya

5. vitorlás könyv

6. matróz póló

7. karburátor tisztító spray

8. 12 voltos szivattyú

elektromotorok, rozsdamentes zsanér, nyomó kapcsoló, csáklya, vitorlás könyv, matróz póló, karburátor tisztító spray, 12 voltos szivattyú