Schell falba épített WC-tartály

Schell falba épített WC-tartály

 

A falba épített Schell WC-tartály egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a Schell WC-kagyló tartályának rejtett elhelyezését a falban. Ez a megoldás egy esztétikailag vonzó és helytakarékos lehetőség a fürdőszobákban, mivel a tartály nem látható, és csak a Schell WC-kagyló kerete és nyomógombja látható.

Íme néhány dolog, amit érdemes tudni a falba épített Schell WC-tartályokról:

Telepítés: A falba épített >Schell WC-tartályok telepítése általában szakembert igényel. Az építési folyamat során a tartályt a falba kell beépíteni, és megfelelő rögzítést kell biztosítani annak stabilitása érdekében. A pontos telepítési lépéseket és követelményeket általában a termék dokumentációja vagy a gyártó által biztosított telepítési útmutató tartalmazza.

Méret és kapacitás: A falba épített Schell WC-tartályok különböző méreteket és kapacitásokat kínálnak. Fontos kiválasztani egy olyan tartályt, amely megfelel a Schell WC-kagyló méretének és a fürdőszobai igényeknek. Győződjön meg arról, hogy a választott tartály illeszkedik a rendelkezésre álló helyhez a falban.

Víztakarékosság: Sok falba épített Schell WC-tartály víztakarékos tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a vízfogyasztás csökkentését a Schell WC öblítésekor, ami környezetbarátabb és költséghatékonyabb lehet. Győződjön meg róla, hogy a választott tartály rendelkezik ilyen tulajdonságokkal, ha fontos Önnek a víztakarékosság.

Karbantartás: A falba épített Schell WC-tartályok általában könnyen karbantarthatók. Gyakran van lehetőség a tartály elérésére vagy eltávolítására a falban elhelyezett panelen keresztül. Ez lehetővé teszi a tartály alkatrészeinek ellenőrzését, tisztítását vagy szükség esetén a cseréjét.

produktfamilie_compact-ii-unterputz_thumb.jpg

Nyomógombok és funkciók: A falba épített Schell WC-tartályokhoz tartozik egy vagy több nyomógomb, amelyekkel az öblítést lehet vezérelni. Ezek a nyomógombok különböző funkciókkal rendelkezhetnek, például két különböző és nyomásbeállítással, kis- és nagy öblítéssel vagy egyéb speciális funkciókkal. A választott nyomógombok és funkciók függhetnek a tartály típusától és a gyártótól. Győződjön meg róla, hogy megfelelően ismeri és használja ezeket a funkciókat a Schell WC-tartály optimális működésének biztosítása érdekében.

Javítás és szerviz: Ha bármilyen probléma merül fel a falba épített Schell WC-tartállyal, javasolt szakemberhez fordulni. Az ilyen tartályok javítása vagy karbantartása speciális ismereteket és eszközöket igényelhet. Ne próbálja meg saját maga javítani vagy szervizelni a tartályt, hagyja, hogy egy szakember végezze el a szükséges munkálatokat.
Fontos megjegyezni, hogy a konkrét falba épített Schell WC-tartályok jellemzői és funkciói eltérhetnek a gyártótól és a terméktől függően. Mindig olvassa el a termék dokumentációját, és kövesse a gyártó által javasolt telepítési, karbantartási és használati útmutatókat.

 

infrás vizelde, időzített nyomógombos keverőcsaptelep, önelzáró csaptelep, elektronikus mosogató csaptelep, infrás csap, elemes csap, vandálbiztos zuhanyfej, falba építhető zuhany, elektronikus csaptelep

 

infrás vizelde

időzített nyomógombos keverőcsaptelep

önelzáró csaptelep

elektronikus mosogató csaptelep

falba építhető zuhany

elektronikus csaptelep

 infrás vizelde, időzített nyomógombos keverőcsaptelep, önelzáró csaptelep, infrás mosogató csaptelep, elektronikus mosogató csaptelep, infrás csap, elemes csap, vandálbiztos zuhanyfej, falba építhető zuhany, elektronikus csaptelep